Dialogue BVDialogue BV
Lindelaan 12
1405 AK  Bussum

T: 035-541 18 44
E: opleidingen@dialoguebv.nl
www.dialoguebv.nl
linkedin_icon  twitter_icon

Ontwikkeling van talent en organisaties
Dialogue is een bureau voor ontwikkeling van talent en organisaties van hoogopgeleide mensen. Met advies, coaching, mediation en training ondersteunt Dialogue organisaties in hun organisatieontwikkeling, teams in hun teamontwikkeling en individuele personen in hun persoonlijke- en vaardighedenontwikkeling.

Onze waarden
Wij geloven dat als mensen in hun kracht staan, een organisatie floreert. Vanuit die gedachte willen wij het talent van mensen ontdekken en ontwikkelen.

Daarin zijn wij ambitieus, we zijn immers net als u – professionals – en weten wat u drijft, boeit en uitdaagt. Wij willen u als professional in de advocatuur, de zorg, de juridische- en financiële wereld en het bedrijfsleven handvatten geven om tot topprestaties te komen.

Dat doen we niet alleen door ervoor te zorgen dat onze diensten altijd zeer doel- en praktijkgericht zijn, maar ook door oprechte interesse in de professionele mens. Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw talent nog beter tot zijn recht komt.

Dialoog betekent voor ons verbinding, samenspraak, een goed gesprek en echt contact. Wij geloven erin dat door een goede dialoog samenwerken wordt verbeterd en mensen beter tot hun recht komen. Een goede dialoog is essentieel voor organisatieontwikkeling!

Dialoog staat voor ons ook voor de dialoog met onze klanten. Door actief naar u te luisteren en ons in te leven in uw organisatie, kunnen we u goed begeleiden en adviseren.

Onze expertise
Onze coaches en trainers zijn hooggekwalificeerde, ervaren professionals en hebben ruime kennis van en affiniteit met de professionele wereld van hun cliënten. Zij zijn vaak zelf afkomstig uit de wereld van de juridische, medische, financiële, HR of overheidsprofessionals en weten dus wat voor u van belang is.

Mediation
Dialogue beschikt over een groot netwerk van MfN-registermediators. Zoekt u een mediator om in een conflict van uw cliënt of van uzelf of uw organisatie te bemiddelen, dan kunnen we samen met u een goede keuze voor een mediator maken. Wij beschikken over mediators met verschillende achtergronden en expertises. Zo heeft een aantal van onze mediators specifieke ervaring in het bemiddelen van maatschapsgeschillen en geschillen in andere samenwerkingsverbanden. U kunt ook bij ons terecht voor ervaren arbeidsmediators, mediators in commerciële geschillen en echtscheidingsmediators.