School voor Mediation BV
Sterrenboslaan 26
3972 GD Driebergen

T: 0343 – 533 603
E: info@schoolvoormediation.nl
www.schoolvoormediation.nl

De School voor Mediation is opgericht in 2008 en staat voor gedegen mediation-opleidingen, trainingen en workshops, gegeven door enthousiaste, betrokken en deskundige trainers met een jarenlange ervaring.

De principes van geweldloze communicatie en NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren), waarin waardenvrij, neutraal en verbindend communiceren centraal staan, vormen een leidraad in onze trainingen.

Onze specifieke aanpak is “leren door ervaren” en daarbij hebben wij oog voor de individuele cursist.

In onze opleidingen en trainingen staan we stil bij de bedoelde en onbedoelde effecten van communicatie, de eigen dynamiek van conflicten en de drijfveren van betrokkenen in een conflict. U leert wat u kunt doen om conflicten te voorkomen, op te lossen en beweging te brengen in situaties die vastzitten.

Ons aanbod van opleidingen, specialisatietrainingen en workshops is bedoeld voor een brede doelgroep van professionals, en voor iedereen die in het werk of priv├ę te maken heeft met conflicten en daar vaardig mee om wil kunnen gaan.

Voor organisaties en bedrijven biedt de School voor Mediation maatwerktrainingen en in-company trainingen in mediationvaardigheden en conflictmanagement, zonodig toegesneden op een specialisatie of toepassing, en trainingen in coaching en coachingsvaardigheden.