Logo_MerlijnMerlijn Training & Advies
’t Raadhuis
Dorpstraat 7
5391 AV Nuland

Postbus 75
5390 AB Nuland

T: +31 73 53 23 582
F: +31 73 53 25 829
E: info@merlijngroep.nl
www.merlijngroep.nl

linkedin_icon  twitter_icon  

Over Merlijn
Merlijn Groep is een dynamische en multidisciplinaire organisatie met het focus op professionele communicatie en conflicthantering zowel op zakelijk als op persoonlijk niveau.

Opleidingen, trainingen en deskundige ondersteuning
Merlijn Groep biedt een breed scala aan praktijkgerichte trainingen en deskundige ondersteuning en advies op het gebied van:

  • Mediation;
  • Medezeggenschap;
  • Conflictcoaching;
  • Juridische vaardigheden;
  • Onderhandelen.

Mediationopleidingen
Al vanaf 1996 staat mediation bij de Merlijn Groep in het centrum van de aandacht. Mediation heeft ons hart en dat is terug te zien in elke mediation opleiding die wij aanbieden. Van de (MfN erkende) basisopleiding tot een verdiepende opleiding tot mediator. Wij hebben er bewust voor gekozen om in onze trainingen en opleidingen het inhoudelijke aspect te combineren met de praktijk. Daarnaast voldoen al onze opleidingen aan de laatste ontwikkelingen binnen de verschillende vakgebieden en de vragen vanuit de maatschappij.

Kwaliteit
Het is de ambitie van Merlijn Groep om steeds aantoonbare, onderscheidende kwaliteit te leveren, zowel wat betreft onze inhoudelijke dienstverlening, onze kennis en professionele vaardigheden als wat betreft de duurzame toepassing hiervan. Wij streven doorlopend naar excellente resultaten.

Onze mediators
De bij Merlijn aangesloten mediators werken in 7 specialistische vakgroepen op het hoogste niveau aan oplossingen voor problemen. De mediators moeten behalve hun MfN registermediatorschap of soortgelijke erkenningen bewezen ervaring hebben en daarbovenop voldoen aan de eisen die Merlijn stelt aan het partnership.
Via ons evaluatiesysteem worden zij voortdurend gemonitord en tijdens de 6 partnerbijeenkomsten en 4 intervisiebijeenkomsten die elk jaar georganiseerd worden, worden hun kwaliteiten constant aangescherpt.
De mediators werken nauw samen met onze overige conflictprofessionals in Het Conflictwarenhuis, een zusteronderneming van Merlijn Groep.

Het Conflictwarenhuis
Het Conflictwarenhuis helpt zijn klanten om binnen de organisatie het ziekteverzuim te marginaliseren, de arbeidsvreugde en dus de productiviteit te optimaliseren en interne conflicten te voorkomen of op de best mogelijke manier klein te houden. Het Conflictwarenhuis maakt van uw organisatie een club van tevreden, gezonde en trotse collega’s.

Samenwerken met Het Conflictwarenhuis betekent voor u: alle conflicten (sluimerend of klaarwakker en intern of extern) oplossen, managen of zelfs voorkomen. Dat doen we op een unieke manier: met een compleet scala van oplossingsmethoden en met behulp van speciaal opgeleide conflictadviseurs. Zij zorgen voor de juiste professional bij de voor u meest passende methode.
Kiezen voor Het Conflictwarenhuis is kiezen voor maatwerk én kostenbesparing

Vertrouwen
Wij dragen er zorg voor dat Merlijn Groep een organisatie is waar mensen volledig vertrouwen in hebben. Dat geldt voor zowel de inhoud als de relatie. We geven daarom continue aandacht aan klantbehoefte-analyses, evaluaties en research en baseren daarop de innovatie van onze producten en de groei van onze eigen kwaliteiten.