AMV-OpleidingenAMV-Opleidingen

Moerbei 9A
3371 NZ Hardinxveld-Giessendam

T: 085 043 44 64
E: Contactformulier
http://www.amv-opleidingen.nl
twitter_icon

Over AMV-Opleidingen

AMV is een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Sinds de start in 2008 heeft de organisatie een gestage groei doorgemaakt. Inmiddels werkt er een team van vaste medewerkers en trainers en bieden wij een breed aanbod van opleidingen, trainingen en events.

Missie

Onze focus is naar buiten gericht. Hoe kunnen we de verwachtingen van cursisten steeds weer overtreffen. Omdat het kan iedere keer beter. Met kritische blik blijven we kijken naar onze processen, werkwijze, denken in mogelijkheden en oplossingen.

Het is onze ambitie om te gaan voor vernieuwing en voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit komt terug op verschillende vlakken, de inhoud van onze opleidingen, trainingen en events.

Het ontwikkelen van nieuwe trainingen die aansluiten bij de praktijk en belevingswereld van cursisten. We werken met trainers die het verschil kunnen én willen maken. Zo voegen we waarde toe. We letten op details omdat details het verschil maken en ieder detail er toe doet!